Powered By Blogger

luni, 13 septembrie 2010

Randunicile vin iar!

Se intorc la noi!! Mai este doar un pic, un pic si aici la Marina copiii nostri vor veni iar! Incepeme un nou an scolar, un nou an de munca, de sudoare, dar mai ales, incepem un nou an la sfarsitul caruia suntem sigur ca viata copiilor nostri speciali va fi macar un pic mai buna.

Centrul de zi Marina al Fundaţiei HAND-ROM inaugurează cel de-al nouălea an şcolar din existenţa sa. Centrul oferă suport educaţional pentru 57 de elevi înscrişi în clasele I-VIII, 20 de extraşcolari şi 15 minori care vin periodic la terapie. Alături de serviciile de educaţie specială şi incluzivă, specialiştii centrului oferă servicii de abilitare – reabilitare, kinetoterapie şi ergoterapie, logopedie, psihodiagnoză, ludoterapie, consiliere individuală şi de grup. De asemenea, este primul an în care ciclul gimnazial va trece de la opt la nouă clase primare, atât în învăţământul de masă, cât şi în cel special.




„ Centrul de zi MARINA îşi deschide porţile pentru accesul copiilor cu cerinţe educative speciale, din Curtea de Argeş şi localităţile limitrofe, la educaţie, terapii, oferindu-le şansa integrarii. Acest lucru este posibil datorită sprijinului acordat de cei care ne-au fost aproape, colaboratori, parteneri, sponsori şi membri ai comunităţii locale. Împreună putem contribui la viitorul copiilor din comunitate.”, Costel Nicolae, Director General, Fundaţia HAND-ROM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu