Powered By Blogger

luni, 19 noiembrie 2018



Ajută-l pe Moș Crăciun pentru darurile recompensă și terapiile unui copil special!

Toti copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun! Pentru unii, cel mai frumos cadou sunt ședințele de terapie și mici daruri recompensă pentru copiii ale căror familii nu și le pot permite!
Cu o donatie de 20 lei le puteți oferi copiilor cu nevoi speciale o ședință de terapie! Sau cu șase lei la spectacolul ”România de Basm” susținut de elevii de la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” și micile talente din comunitate poți contribui la ședințele de terapii pentru copiii cu autism.
Fundația Umanitară HAND-ROM pentru serviciul social acreditat și licențiat ”Centrul de zi MARINA” organizează a XI a ediție a evenimentului ”Daruri și Tradiții” de Sfântul Andrei în perioada 28 noiembrie – 3 Decembrie 2018.
CIF:12511858
RON: RO59BACX0000000944351000
Contact   #handrom #autismcurteadearges #centrulmarina
Eveniment socio-cultural de strangere de fonduri pentru serviciul social acreditat si licentiat ”centrul de zi MARINA”
Fundaţia Umanitară Hand-Rom din Curtea de Argeş organizează, a XI a ediţie a evenimentului socio-cultural “Daruri şi tradiţii”. Acţiunea este realizată în parteneriat cu Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” și Centrul de Educație Incluzivă ”Sfânta Marina”, în incinta Centrului de Cultură şi Artă „George Topârceanu” din municipiul Curtea de Argeş, miercuri 28 noiembrie începând cu orele 17.00. Evenimentul din acest an este organizat în scop social şi caritabil debutând cu o expoziție, iar la orele 18.00 cu spectacolul caritabil ”România de Basm” susținut de elevii de la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” coordonați de doamna profesor Căvescu Nadia-Grațiela. Expoziția constă în produse manufacturiere realizate în cadrul serviciului social acreditat și licențiat Centrul de zi MARINA, de către copii și susținatorii lor. Vor fi puse la dispoziție cu donații, podoabe pentru bradul de Crăciun; fondurile strânse vor fi folosite pentru susţinerea financiară a serviciilor oferite de centrul de zi. În data de 29 noiembrie la centrul de zi MARINA va avea loc atelierul de creație ”Ghetuțele lui Moș Nicolae”, iar pe 3 Decembrie vom marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități la evenimentul ”SIMBIOTIC ” din Pitești, organizat de A. H. N. Argeș, unde vom participa cu 25 de beneficiari și însoțitorii lor alături de alte patru ONG-uri reprezentative la nivelul județului. În finalul spectacolului va avea loc o tombolă pentru spectatori și GALA Responsabilității Sociale pentru sponsorii care au susținut fundația pentru serviciul social centrul de zi MARINA în anul 2018. Manifestarea promovează drepturile copiilor cu nevoi speciale privind accesul la terapiile necesare recuperării și incluziunii sociale, în școală și comunitate.
Centrul de zi MARINA este un centru de suport educaţional pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale și terapii compensatorii din Curtea de Argeş şi comunele limitrofe, înfiinţat de Fundaţia HAND-ROM în anul 2002, cu sprijinul UNICEF. Centrul oferă servicii servicii sociale de abilitare-reabilitare, terapii specifice autism, kinetoterapie şi ergoterapie, logopedie, ludoterapie, psihodiagnoză, consiliere individuală şi de grup, educaţie informală, nonformală şi incluzivă, activități de socializare și recreere pentru un număr de 91 de beneficiari cu dizabilităţi din Curtea de Argeş şi comunele limitrofe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu